Bootcut

Ett coolt set! Med skor från Zara. Får se om detta någonsin används utanför dörrarna...


Machine


Såhär bra var det i Gbg idag!

Fast eg var det inte för jag skrev en tenta som gick åt h*vete


Avstickare!


En fråga?

Ni möter säkert människor med okunskap inom diabetes...
När de säger "vad duktig du är som klarar av sprutor och sånt", "jag är glad att jag inte har diabetes", " min bror/syster/pojkvän/flickvän fick diagnosen diabetes och det var ett trauma för oss-alla grät" "vad jobbigt att ha diabetes" - ja ni ser..listan kan göras lång. Men för oss diabetiker...säg det inte till oss för vi har inte valt att få diabetes. Visa istället intresse med att ställa frågor för det svarar jag gärna på. Det leder till att du får kunskaper och jag slipper känna mig sorgsen, arg och ledsen för att just jag fått diabetes.

Tack för mig:)


Insulin-spill


(o)lchf

Måndag, studenfattig, tentaplugg, bs: 11,0-16,7 hela dan. Det känns att tentan närmar sig....ändrade basalen- 0,2 på varje timme. Ok det låter lite men på hela dan så gör det skillnader.

Igår blev jag bjuden på middag av bästisen. Efter middagen fick jag dunderkänning, hade inget druvsocker för hon bor över gatan. Och för ovanlighetens skull så tog jag inget i diabetesväg med mig-vilken frihet alltså...ända tills jag fick känningen. Jag vill ha semester från diabetesen nu!! Fick då ta vanligt socker på sked. Fan vad äckligt det var!!! Fanns inget flytande där hemma. Sedan gjorde hon en macka till mig och sa att jag skulle sitta ner å ta det lugnt. Under tiden berätta hon om sin redovisning som hon skulle göra i skolan. Jag var ju inte så koncentrerad när hon berättade det.. Pga känningen (ja ni vet själva diabetiker) när jag sedan gick hem så sa hon" ja nu är du iallafall mätt" ha ha alltså det var jag efter middagen tänkte jag..när man får känning så äter man även om man är proppmätt (och hungrig såklart)för att inte svimma. svårt för andra att förstå även att jag har sagt att man är solstings-svettig-fylle-hungrig-stressad på samma gång när man får känning.

Skönt att skriva av sig lite! Tack och god natt:)


Greta

Nu blir det festligheter:)


17

Blev ingen klänning med rosa och vitt. Tystnaden som uppstår när en fläck upptäcks....
Blev en svart Greta-klänning istället. Tur naglarna blev guldiga:)


MUS

Beslutsångest!
Ikväll ska jag ha svart klänning med rosa och vitt i. Vilken färg på naglarna? Jag försöker ha så neutralt så ofta som möjligt då acetonet skadar mina nagelband. Vitt eller rosa eller gulliga eller naturliga?


St Pat

Började dagen med spinning med sofie och en timmes styrka därefter. Ett värde på 4,7 när jag kom hem. Nu har jag dock 16. Soffan nästa känns det som...vilken livskvalité man får när blodsockret är högt.
Ikväll blir det födelsedagsfirande för en klasskamrat. Ska nog försöka plugga lite nu till tentan på torsdag..önska mig all lycka:)


Please jeans

Behöver lite råd från er...behålla byxorna eller skicka tillbaka?

Nu blir det skola sedan tippar jag på en AW! Imorgon blir det fest med några klassisaar- ja klasskompisar:) tentan närmar sig.
Igår jobba jag på svenska mässan på mingel:) hade gärna velat mingla med!!

Ha en fin fredag!
Kramis


Ängelholm

Vi firade lite jobb och examen för mig. Dock blir det fest i april med släkt å vänner! När jag kommer hem slappnar jag alltid av och får mycket lägre blodsocker. Hoppas att ni alla mår bra:)
Kramis


Thailand i Göteborg


Glossybox


Sushi


Het!


Fint


Beach på Chalmers


Ladys!


Liseberg


Seafood


Ma+Pa


Jag å Hälen


Blåst

Utgång


Jag och Soffipropp


Upps!

God kväll goingar!
Hur mår ni?
I helgen jobbade jag på baby-barn mässan fred-lördag sedan kom Sofie till mig sen bada och bastade vi med en god öl. Därefter möte vi upp de andra tjejerna hos madde och vidare till lounges! Därefter hade vi efterfest! Kunde inte äta mat förrän kl
18 på söndagen. Alltså när man festar höjs bs och jag blir inte hungrig dagen efter. Detta är inte bra för jag tror jag mått bättre om jag kunnat äta. Hur känner ni dagen-efter?
Att gå ut med vännerna är det roligaste som finns ju :)

Bjuder på en bs-bild från kvällen:p

Sov gott!


Utgång

Mötte upp brudarna och körde AW sedan hem för lite mellanlandning och vidare ut på fest sen stan.

Snart blir det tio h jobb på svenska mässan:)


RSS 2.0