Flygplatsen


Beijing

Kl 8.00 landa jag i Beijing(13.00 svensk tid) trött som få. Chaffören hämta mig, därefter kom jag till familjen. Tog en dusch sedan blev det brunch på danska ambassaden. Sen fick jag ta en powernap. Kände mig nästan berusad så trött jag var. Sedan åkte vi iväg och åt middag på Shuan- någonting, kolla svenska skolan och sådär.
Miljö här är annorlunda. Det är flotta bilar och byggnader samtidigt som människor går med trävagnar och sopkvastar vid vägkanten. Imorgon ska jag vara på svenska skolan. Skoj:)
Sov så gott!
/J


Höst


FOTODen här apparaten ska vara med mig på många av resans olika händelser.
/J

Mitt


BrunettSå oskyldig bild.

PP

Alltså, behöver dela med mig av min händelserika dag.
Idag hade vi redovisning och opponering på en annans arbete.
Jag hade förberett allt i minsta detalj, en redovisning på max 20 min...min redovisning idag var kl 13.00..Jag prata med några klasskompisar på förmiddagen om att "mardrömmen är att powerpointen inte fungerar nu".
Undra vad jag råka ut för!? Vad tror ni? Nä precis. Det gick inte därför att power-pointen var sparat i et odt-format. Göteborgs Universitet stödjer tydligen inte det. Som det kan gå!

Där stod jag och darra som ett asplöv samtidigt som jag nästan kände att tårarna var påväg. Men what to do!? Inget å göra så det var bara att redovisa utan power-pointen allt som jag övat in.

Men nu är denna delkursen gjord så nu är det bara examensarbetet kvar! Så härligt.

Nu måste jag rusa iväg.

Ha en trevlig kväll=)

/Josefina

Resfeber

Jag är så sprallig i kroppen. Tror det beror på dedär rese-nerverna. Nu beger jag mig till vännerna för ett glas, eller två..
Min resväska väger nu...22.5 kg...Maxvikt är 23. Jag som inte ens är färdigpackad. Undra om jag någonsin blir det;)

/Josefina


ÄntligenMätare har nu hamnat i mina händer. Det ska bli så spännande.

Det förgyller en dag i gråa/pluggiga Göteborg

Tusen tack!

/Josefina

RSS 2.0